top of page

Om ons actueel aanbod te bekijken verwijzen we graag naar onze facebookpagina. Druk hiervoor op onderstaande link: 

https://www.facebook.com/DeCockOudenaarde/

Aardbeien

Aardappelen

Verwerkte producten

Hoeveproducten

Onze aardbeien worden met de grootste zorg geteeld. Door moderne technieken toe te passen en onze teelt volledig op te volgen van plant tot pluk, streven wij naar aardbeien van de beste kwaliteit. We maken gebruik van biologische bestrijding, natuurlijke bestuiving door hommels, waterontsmetting... om onze aardbeien op een zo DUURZAAM mogelijke manier te bekomen.

Onze aardbeien zijn beschikbaar van eind april tot eind oktober. Ze zijn steeds PLUKVERS verkrijgbaar in onze gekoelde automaten, in onze winkel, of op bestelling.

Onze eigen geteelde aardappelen zijn het hele jaar door beschikbaar. Al vroeg in het voorjaar zijn er ook onze NIEUWE aardappelen. Vanaf september zijn er bewaaraardappelen te bekomen. Onze aardappelen worden zorgvuldig gesorteerd. Vervolgens worden ze geborsteld om stof en aarde te verwijderen. De aardappelen worden niet gewassen, anders bewaren ze niet meer. Onze aardappelen worden aangeboden in handige, herbruikbare verpakkingen van 5, 10 of 20 kg. Ze zijn steeds beschikbaar in onze aardappelautomaten of in onze winkel.

Appel-aardbei.jpg

LIKEUR:

Ons eigen aardbeienlikeur! Ideaal als aperitief en zorgt voor een zoete aardbeiensmaak in een glaasje cava. Enkel te verkrijgen in onze winkel.

 

APPEL-AARDBEISAP:

Onze eigen heerlijke, verse aardbeien worden samen met appels geperst tot ons eigen appel-aardbeisap. Beschikbaar in 3 liter als 'bag-in-box' (Handige kartonnen verpakking met een tapkraantje). Een heerlijke, unieke aperitief. Echt een aanrader!

CONFITUUR & COULIS: onze vers geplukte aardbeien worden onmiddellijk verwerkt tot confituur en coulis. Zo kunnen we de beste smaak garanderen! Beschikbaar in de automaten en in de winkel.

Op bestelling zijn miniatuurpotjes verkrijgbaar (bv voor ontbijtmanden).

In onze hoevewinkel en onze verkoopautomaten op ons nieuw bedrijf (Deinzestraat 78, 9790 Wortegem-Petegem) zijn ook hoeveproducten van collega-landbouwers verkrijgbaar. Door zelf op zoek te gaan naar deze producten kunnen we de kwaliteit en versheid garanderen. Door deze rechtstreekse verkoop naar de klanten, worden handelaars uitgeschakeld en verloopt alles via het concept 'korte keten'. Alle producten komen dus uit eigen streek, waardoor vele onnodige voedselkilometers vermeden worden. Daarom varieert ons aanbod volgens de seizoenen. 

bottom of page